Panchakarma i Indien

Panchakarma-behandling i Indien med intensiv pulsträning för utbildade hälsorådgivare

Vi kan nu erbjuda den exklusiva renings- och föryngringsbehandlingen Panchakarma i Ahmedabad, Gujarat i västra Indien (se karta nedan). Behandlingen utförs hemma hos familjen Vora, i deras nystartade hälsocenter. Det blir en trygg och familjär upplevelse fjärran från opersonliga sjukhus och hälsocenter.

De kan ta emot 1-6 personer för behandling. Panchakarma-behandlingen är på 7 huvudbehandlingsdagar och vistelsen är totalt 16 dagar. Längden på behandlingen kan anpassas till dina behov och önskemål.

Innehåll

  • Förbehandling 10 dagar som görs hemma
  • Konsultationer med Dr Vora
  • 7 dagars Panchakarma, ca 1,5 tim per dag
  • Efterbehandling, 3 mån med örtkosttillskott
  • Kost och logi 14 dagar
  • 7 dagars intensiv pulsträning
  • Hämtning flygplats

Panchakarma är en renings- och föryngringsbehandling som består av en förbehandling om 10 dagar som görs hemma. På förbehandlingen renas kroppen från slaggprodukter.

I huvudbehandlingen som görs i Indien ingår olika typer av helkroppsmassage, värmebehandling samt inre reningsprocedurer. Efter behandlingen får du örtkosttillskott och andra råd för att ytterligare utveckla, optimera och bibehålla hälsan. Efterbehandlingen varar i 3-4 månader.

Behandlingen i Indien startar med en konsultation med Dr Vora där behandlingen anpassas till dina behov. Efter huvudbehandlingen görs en ny konsultation där efterbehandlingen struktureras.

Anmälan och kursavgift

Kostnaden för 17 dagars vistelse med 15 dagars behandling i Indien är 10.900 SEK. Resan tillkommer.

Den bästa tiden för behandling i Indien är mellan oktober och februari.

E-posta Dr Vinay Vora: asb00_99@yahoo.com

Stödverksamhet

Tillsammans med Dr. Vinay Vora har vi också bedrivit stödverksamhet i Indien.

Vi har gjort tre resor till Indien för att göra konsultationer gratis på två olika skolor i Ahmedabad samt på två läkarmottagningar. Det har skett i regi av Skandinaviska Institutet och Ayurveda-Akademin.

Vi har också samlat in medel under 10 år, från bland annat ayurvediska produkter. Det gäller en specialolja samt en specialkräm, där pengarna oavkortat gått till en skola för dövstumma, rent vatten till fattiga samt vård av djur. Pengar har även gått till skolmaterial för en ”Road Side School”. Vår medarbetare och vän i Indien, Dr. Vinay Vora, vägleder verksamheten.