Konsultationer

Ayurvedisk hälsokonsultation

Vid en ayurvedisk hälsorådgivning används bl a pulsläsning för att upptäcka eventuella obalanser. Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser. Du får skräddarsydda hälsoråd anpassade efter dina behov.

Råden är oftast enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsförändringar, yoga/motion, köksråd, andningsträning och örter.

Oftast gör små förändringar över lång tid en stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande och kanske behöver du inte gå längre än till ditt eget skafferi för att hitta rätt ”medicin”.

Under 2014 gjordes ett forskningsprojekt/studie på våra ayurvediska hälsokonsultationer. Studien utfördes av Integrative Care Science Center i samarbete med Karolinska Institutet och Södertörns Högskola, i syfte att få mer kunskap om ayurveda. Läs mer>>

Konsultationen tar 90 minuter.

Med Dr Vinay Vora 30 minuter

Kostnad

  • Nybesök: 90 min 795:- (inkl moms).
  • Återbesök: 30 min 300:- (inkl moms).


Konsultation kan bokas med Johan, Berit, Marie och Frida.

Konsultation med Dr Vinay Vora
prelimenärt våren 2021

Konsultation med indisk läkare vid två tillfällen per år, höst och vår.
Nästa tillfälle för konsultation med DR Vora våren 2021.
Du kan boka en uppföljningstid med våra hälsorådgivare om du varit på konsultation hos Dr Vora tidigare eller med Dr Vora som kommer 2 ggr per år till Sverige.

  • Nybesök: 30 min 600:- (inkl moms).
  • Återbesök: 30 min 500:- (inkl moms).


Läs feed-back från kunder längst ned på sidan.

Yogakonsultation

Feedback från våra kunder på hälsokonsultationen

Lina gav ett varmt och mycket professionellt intryck med goda och förståeliga råd.
–  Åsa W, jan-14

Trevligt och varmt bemötande!
–Jeanette R, jan-14

Väldigt nöjd med besöket!
– Anders H, dec-13

Jag uppskattar flexibilitet och Isabel är verkligen flexibel vad gäller att ta sig tid att svara på frågor jag har via mejl. Hon kunde lika gärna säga att det tar vi nästa gång. Snacka om serviceminded! Tack för att ni finns!
– Anna E

För mig var det en jätteintressant upplevelse och jag fick verkligen ut något av det som jag kan applicera på mig själv och mitt liv. Jag fick ett jättefint bemötande, kände igen mig själv i det som framkom i konsultationen och är inspirerad att ta till mig de råd jag fick.
– A-K Olsson

Jag känner att jag har hittat rätt och ska nu göra mitt absoluta bästa för att följa råden. Jag känner mig faktiskt redan bättre, efter ett par dagar!
– Helena S

Besöket var en mycket positiv upplevelse. Trevligt bemötande och mitt intryck är att det var mycket hög kompetens på hälsorådgivningen. Detta i en lugn och rogivande miljö. Jag kommer med största säkerhet att rekommendera detta till vänner. Ett stort tack!
–Inger E

Fick mycket matnyttigt med mig efter att varit på hälsokonsultation hos Johan. Är fascinerad över hur mycket som verkligen stämde som han berättade om min hälsa, kan nog faktiskt inte komma på något som inte stämde. Kan verkligen rekommendera ett besök till vänner och bekanta!
– Jenny K

Mycket tänkvärd upplevelse! Med ett öppet sinne lärde jag mig en massa visdom bara genom att lyssna och ta. Proffsigt bemötande och mycket respektingivande. Jag är glatt överraskad och helt frälst. Tusen tack!
– Nina E

Det var ett väldigt givande möte med Isabel. Hon träffade mitt i prick det hon sa. Det var intressant att hon nämnde saker som stämde som jag inte talat om för henne. Tack än en gång för kostråden och tipset om yoga nidra. Min mamma och bror blev inspirerade och kommer boka in en konsultation.
– Anna E

Jag uppskattade den känsla jag fick av den som gav mig konsultationen, brydde sig om mig som människa på riktigt. Det är tyvärr något som helt saknas i vårdsammanhang men av mycket stor betydelse.
–Elena M

Lugn och avslappnad atmosfär hos Ayurveda-Akademin, samt trovärdig personal!
– Agneta A

Det var ett lugn över hela besöket. Jag upplevde det som väldigt bra när det gäller bemötande och kunskapsmässigt.
– Helene L

Fantastiskt bemötande och ett vänligt omhändertagande vid min första konsultation om det ayurvediska förhållningssättet.
– Gullweig W

Fick massor av bra råd, trevligt bemötande och definitivt valuta för pengarna.
Jag är mycket nöjd!”
– Elin L

Mycket bra och inte pushigt, intressant och riktiga bedömningar. Mycket positiv upplevelse.
– Toni F

En lärorik upplevelse som väckt nya tankar kring kost och välmående!
– Britt S

Bara att komma innanför dörrarna, är så otroligt skönt, energigivande och välkomnande. Jag åker gladeligen mina dryga 10 mil för att besöka er.
– Berit C

Mycket imponerad att analysen var så pricksäker. Dock hade jag aldrig kunnat läsa mig till resultatet på egen hand.
– Sara P

Intressant och allt stämde om mina obalanser!
– Katarina E

Det var en trevlig miljö att komma till och jag blev väl bemött. Kände mig gott berikad när jag gick därifrån och kommer gärna åter.
– Lo T

Jag är mycket nöjd med mitt besök på ayurvedakliniken. Mkt bra behandling vet jag sedan tidigare. Johan mkt skicklig!!
– Ingela L

Jag tycker att det var en bra upplevelse. Det enda jag saknar är möjligheten att kunna handla det som är speciellt (har jättesvårt att få tag på sesamolja tex) direkt ifrån er. Annars tycker jag att det var toppen! Jag kommer åter!
– Agneta L

Jag har sovit bättre i 2 nätter direkt efter av att enbart utföra yogaövningarna. Fantastiskt!
– Nils L

Mitt i prick! Allt stämde.
– Annika L

Konsultation med Dr Vinay Vora

Vad annat kan det bli än max poäng!
– Johan S

Jag är så enormt tacksam att ni finns. Tack!
– Hasse P

Dr Vinay Voras diagnos stämde in precis med vad jag känt på mig om min hälsa
– Kristina B

Jag är otroligt nöjd med min undersökning hos Dr Vora. Det vore önskvärt att han kom till Sverige ännu oftare förstås. Något jag saknade hos er i Helenelund var en bokaffär med böcker om ayurveda och kokböcker. Det kanske vore nåt?
– Lisa H

Fantastiskt att man kan få så mycket för pengarna!
– Eva E

Jag blev sedd och har bara gott att säga om konsultationen och själva ayurvedacentret.
– Christer R

Mycket trevligt och bra miljö. Vänligt, varmt och avslappnat mottagande.
– Elin T

Det är alltid lika underbart att få insupa atmosfären på Ayurveda-Akademin. All kärlek, respekt och omtänksamhet som finns med en hjärtlig mix av skratt och allvar! Ayurveda- Akademin i mitt hjärta!
– Agneta L

Vänligt och professionellt bemötande, dr Voras säkra analys som kompletteras av Johan – det enda jag kan säga är att jag rekommenderar detta till alla!
– Anna W

Har bara varit på en halvtimmes konsultation. Då det var första gången med Ayurveda och mycket frågor uppkom.
– Anna-Karin P