Vedic art

”Vedic art är konstens och skapelseprocessens nycklar i 17 steg. Under kursens gång guidar jag dig genom de 17 principerna på din resa till Kreativitets-energiernas oändliga ocean. När du väl har bekantat dig med denna ocean navigerar du själv till den plats där du möter din egen rena energi och din skaparkraft – som längtat efter att manifesteras i världen”.

Nybörjare, fortsättning och repetition

Kursen vänder sig till nybörjare, till dem som har fått några principer och vill ha fler och till dem som har fått alla principerna och är med för att måla i grupp eller repetera.

Kursstart

Nästa kurs hålls en lörda-söndag, aktuellt datum kommer, mellan kl 10.00–16.00.

Anmälan och kursavgift

Nybörjare och fortsättare: 1700 kr per kurshelg, inklusive allt material.
Kursavgiften betalas in till BG: 5463-2575

Den som redan fått alla 17 principerna och vill repetera hela helgen betalar 1200 kr och använder då allt konstnärsmaterial fritt.

Vill du använda ditt eget material blir det 1000 kr för hela helgen.

Materialet ingår!

Det konstnärsmaterial som du behöver – pennor, penslar, färg, papper, pannåer, canvas etc finns tillgängligt på Ayurveda-Akademin. Materialet ingår i kursen och kan användas fritt. Vi målar oss igenom principerna sittandes vid bord.

Kursledare och mer info

Hjördis Thelander, konstnär, illustratör, lärare i Vedic Art.
hjordis.thelander777@gmail.com – Tfn: 070-635 25 21

Referenser

Jag har upplevt Vedic Art som en av många möjligheter att växa, att uttrycka sig själv och upptäcka att man är en del av allt som finns, och sedan vandra ut i det oändliga men samtidigt fullt närvarande. Helt fantastiskt!
– Sinikka H

Hjördis Thelanders kurs i Vedic Art är långt mer än en målarkurs. Under kursen kom jag i direktkontakt med en undanträngd och saknad kreativitet. Jag målar mig nu närmare mig själv och min livsuppgift. Hjördis livsvisdom och lugn formar det trygga utrymme som behövs för allt skapande. Det är en gåva att få måla med Hjördis. Tack!”
– Marie W